Lowongan IT

dari milis MITEK http://groups.yahoo.com/group/mitek

CAREER OPPURTUNITY

ECCO INDONESIA

We are one of the world  leading manufacturers and marketers of high-quality footwear, and have attained this position through constant innovation and sound business principles. As a high-profiled MNC with more than 3900 employees, established in 1991 in Sidoarjo – East Java, we are continuously expanding our business excellence and leadership with high respect on people and culture of the country.

We are seeking for young, dynamic talents with strong commitment to join our winning team as :

IT SERVICE ENGINEER

The successful candidate will be responsible to daily operational or maintenance task on standard service level for all users run well and avoid any unnecessary troubles.

Qualification of successful candidate :
· University degree in IT Engineering
· Be able to communicate in English both speaking & writing
· Experience about Networking (TCP/IP, etc)
· Hands with windows server, installation, administering, troubleshooting, etc
· Good experience to work with computer hardware & its peripherals, installation, troubleshooting, etc
· Be able to work with Microsoft office application
· Skill in administering a mail system, knowledge about Lotus Notes is preferable
· Service-minded, systematic, polite,independent & have knowledge with IT global support
· Available to work on the night shift

Please send motivated application

including resume, recent picture and references in doc or PDF file not bigger than 300 kb to be received before August 15th 2006 by e-mail to :

e-mail : ID_Recruitment@ecco.com

We regret that only short listed candidates will be notified for further information about ECCO, visit our website at http://www.ecco.com

—-

Kutipan dari yang posting:

… yang pasti status karyawannya adalah karyawan ecco indonesia tapi hired by HQ (denmark ) So jadi nantinya akan jadi satu team ama aku sebagai Global IT Asia Kita disini akan support Thailand, China, Singapore, hongkong, Australia dan yang mesti Indonesia. So nanti akan ditanya juga bersediakah di tugaskan ke negara2 tersebut

Kalau mau di kirim lewat pos bisa juga tapi agak lama diterima oleh HRD Ini alamatnya

ECCO Indonesia, PT
Jl. Raya Bligo no. 17
Candi – Sidoarjo 61271
up. Personnel Manager

ini terbuka juga untuk fresh graduate, nggak perlu ada pengalaman juga nggak apa – apa insya allah nanti kami team Global IT Asia yang akan mentraining dan juga akan mengirim kandidatnya ke Denmark untuk training disana…

Technorati Tags: ,

Iklan

8 responses to “Lowongan IT

  1. Masih ada lowongan lagi nggak buat IT lagi mau pindah kerja nih pengen kerja sama PMA gitu ceritanya kalo ada contact kita deh di arif_a_p [at] hotmail.com

    Saya pengalaman lebih dari 5 tahun main di network dan user field sapa tahu masih ada lowongan kasih tahu kita buruan and bisa kerja mulai abis lebaran DIJAMIN deh!!!

    Thanks YA

    Suka

  2. Ping-balik: limbaugh and viagra·

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s